Будемо боротися із політичною машиною, яка осіла в Тернопільській міській раді, – кандидат на посаду міського голови Олексій Станько

Опубліковано:
20 Липня, 2020

Керівник обласної організації політичної партії «Громадянський рух “Хвиля”» Олексій Станько розповів, як він планує удосконалювати місто та які проблеми вирішуватиме першочергово. Під час прес-конференції, яка відбулася під стінами міської ради, кандидат на посаду мераТернополя  відповів на всі запитання журналістів.

Першим кроком кандидата та його команди стане ревізія влади за три останні каденції. За словами Олексія Станька, за останні роки все залишилося безмін. За гроші в міській раді можуть зробити будь-що – документи під забудову зеленої зони чи на створення торф’яних котелень, приватизути землю чи відмити гроші на бруківці.

У Тернополі є ряд важливих проблем, на які влада закриває очі. Наприклад, у старих висотках давно не міняли комунікацію чи відсутність водовідведення. Також влада нехтує підприємцями заради власної вигоди.

null

«Я наприклад особисто був свідком протистояння на ринку «Аляска». Тоді знехтуючи приблизно 50 підприємцями ринок закрили і один із забудовників розпочав будівництво будинку. Ми не проти щоб місто розбудовувалося, але не за чиїсь рахунок», – додає Олексій Станько.

Для того щоб боротися із політичною машиною, яка осіла в Тернопільській міській раді, «Громадський рух Хвиля» збирає команду людей.

«Ми вислухаємо пропозиції кожного, хто має шляхи вирішення проблем міста. Дуже важливо щоб люди, які стануть поряд з нами, мали не лише бажання йти до влади, а й певний досвід боротьби із беззаконням. Ми готові чути громаду і з нею співпрацювати», – додає кандидат.

Олексій Станько уже залучився підтримкою не лише підприємців, громадських організацій, а й мешканців міста. Він планує продовжувати боротися із корупцією та з олігархічною владою. Підтримує його в цьому і дружина Наталя Станько.

«Два з половини роки тому я стояла під стінами прокуратури борючись за свободу свого чоловіка. Тоді місцеві чиновники-корупціонери спільно із правоохоронцями «зшили» проти мого чоловіка кримінальну справу. Нам прийшлося битися як “риба у воді”. Три з половиною місяці в СІЗО, місяць домашнього арешту, а також мільйони застави, що для громадського активіста, та для будь-якої людини, є величезною сумою грошей. Я хочу закликати всі політичні сили до єднання. Адже ми дуже добре розуміємо, що поодинці побороти цю “гієну зла”, корупцію не можливо», – каже Наталя Санько.

До слова, команда політичної партії «Громадянський рух “Хвиля”» уже розпочала власне розслідування незаконних дій міської влади.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олексій станько, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: