Куди ідуть гроші, призначені на розвиток туризму на Тернопільщині?

Опубліковано:
20 Липня, 2020

Шок і розчарування — мабуть такими словами можна описати емоції після ознайомлення з інформацією про стан обласного інформаційно-туристичного краєзнавчого центру. Директором цього комунального підприємства Тернопільської обласної ради є депутат від «Свободи» Василь Чашка. На жаль, на фото установа, яку мали б відвідувати багато любителів екскурсій і мандрівок, швидше нагадує комірку з непотребом, ніж приміщення, де рекламують і популяризують історичні та природні принади Тернопільщини.

Світлини та відео з офісу центру оприлюднив на своїй сторінці у соцмережі заступник голови обласної ради, представник депутатського об’єднання «За майбутнє» Любомир Крупа. Вони неприємно вражають. У приміщенні — безлад: перевернутий стілець, на робочих місцях забуті комп’ютерні клавіатури та системний блок. Шар пилюки на столі вказує на те, що офіс не відвідують не тільки охочі до подорожей, але й прибиральники.

Попри те, як свідчить фото Любомира Крупи, утримання інформаційно-туристичного центру обходиться області у «круглу» суму. Так, судячи з опублікованої світлини документа, торік у травні Василь Чашка просив в обласної ради 1 млн 550 тис грн. додаткових коштів для функціонування інформаційно-туристичного краєзнавчого центру. Серед іншого, тоді ще в. о. директора заявив про потребу у грошах для заробітної плати, нарахування, оренди автомобіля, придбання пального, юридичних послуг, друку журналу, рекламних цілей.

«Ось цей бардак коштує 1.5 млн. грн. в рік обласному бюджету!!! Так депутат від «Свободи» — Чашка Василь «розвиває» туризм в області!» — прокоментував побачене Любомир Крупа.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #офіс, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: