Підрахували вартість відновлення дамби на Тернопільщині, яка була пошкоджена під час паводку

20.07.2020 08:13   Джерело: Терміново
Опубліковано : Новини Тернопілля

Регіональний офіс водних ресурсів підрахував скільки коштуватиме відновлення гідротехнічних споруд в селі Устя Зелене Монастириського району, які були пошкоджені під час паводку.

Як повідомляє пресслужба Тернопільської ОДА, причини і наслідки проходження паводку в басейні Дністра обговорювали під час засідання Басейнової ради Дністра.

“22-24 червня 2020 року в селі Устя Зелене Монастириського району пройшов дощовий паводок, рівень води у Дністрі піднявся. Відбулось часткове руйнування дамби, призначеної для захисту сільськогосподарських угідь. Зокрема, там зруйнований боковий відкіс протяжністю 0,25 км, пошкоджений шлюз-регулятор, затоплено польдерну насосну станцію, пошкоджено електрообладнання, частково зруйновано 2 мости на осушувальній системі”, – йдеться у повідомленні.

Зараз проводять проєктно-вишукувальні роботи та формують бригаду, щоб відновити гідротехнічні споруди в селі Устя Зелене. Документи про виділення коштів на ремонт з резервного фонду Державного бюджету зараз на розгляді в Держводагенстві.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терміново  

Коментарі