В заводській їдальні на Тернопільщині можна пообідати за 20 гривень

Опубліковано:
19 Липня, 2020

Значну долю в сучасному бізнесі займає соціальна складова — не просто виплата достойної заробітньої платні, а цілий комплекс підтримки працівників, який дозволяє активно розвиватись та конкурувати на ринках. Яскравим прикладом підприємства на Тернопільщині в основу філософії якого покладена турбота про всіх працюючих є «МИКУЛИНЕЦЬКИЙ БРОВАР».

Увага до найменших деталей, створення комфортних умов для відпочинку та реабілітації, забезпечення працівників екологічно чистими продуктами — це тільки частина завдань котрі стоять перед керівництвом підприємства. Як приклад можна навести діяльність звичайної заводської їдальні, де за символічну ціну в 20 гривень кожен може смачно пообідати, не сумніваючись в свіжості та якості продукції.

Як зазначає завідувачка заводської столової «МИКУЛИНЕЦЬКОГО БРОВАРА» Ганна Яріш: «На території заводу будується теплиця, для того щоб ми круглорічно були забезпечені овочами вланого виробництва».

Варто зауважити, що на заводі існують власні водойми на котрих для потреб їдальні вирощують форель та коропа.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #їдальня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #троян
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: