Голова тернопільської «Хвилі» Олексій Станько закликає президента подати у відставку або зізнатися у брехні

18.07.2020 16:43   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Очільник Тернопільської обласної організації політичної партії «Громадянський рух “Хвиля”»  Олексій Станько, який заявив про наміри балотуватися на посаду міського голови Тернополя, сьогодні закликав президента Зеленського дотримувати слова й подати у відставку. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

– Сьогодні я підписав петицію на сайті Президента України про вашу відставку Володимир Зеленський. У квітні 2019 року, ви будучи кандидатом у Президенти, у програмі "Право на владу" пообіцяли подати у відставку, якщо порушите закон. 7 липня 2020 року ви призналися, що не задекларували величезну суму доходів від продажу ОВДП і цим порушили Закон "Про запобігання корупції».  А вже у жовтні 2019-го року ви казали, що думали, що будете всіх корупціонерів саджати. При цьому коли перші наручники наділи, всі сказали "ай-яй-яй", президент не має права впливати на правоохоронні органи, – зазначив Олексій Станько.

Також голова тернопільської «Хвилі» нагадав про випадки тиску на правоохоронні органи з боку влади.

– Нагадаю також, що у грудні 2019-го відбувся спільний брифінг стосовно справи Шеремета, в якому ви взяли участь спільно з головою МВС Аваковим, генпрокурором Рябошапкою. На ньому правоохоронці заявили про прорив у справі і наявність п’яти підозрюваних. Та чи мали право на цьому брифінгу бути присутні й ви Володимире Олександровичу? Чи не було це тим самим тиском на правоохоронні органи? Найбільшим шоком для мене стало також те, що 21 травня 2019 року ви своїм Указом призначили Першим заступником Глави Адміністрації Президента України продюсера "Студії 95-кварталу" Володимира Трофімова. Невже не знайшлось більш фахової та незалежної особисто від вас кандидатури? Чому усі справжні реформатори були звільнені, а натомість призначені посіпаки олігархів? Звертаюсь до Вас із закликом дотримувати слова і подати у відставку, або визнати, що за 4 дні до другого туру 18 квітня 2020 року ви збрехали своїм виборцям, – додав Олексій Станько.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі