Тернопільському медзакладу передали дорого вартісне обладнання

17.07.2020 22:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

Тернопільський регіональний фтизіопульмонологічний медичний центр отримав дорого вартісне обладнання від благодійників. Медтехніку придбали в рамках благодійної ініціативи компанія Coca-Cola за підтримки Товариства Червоного Хреста України. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Медичний центр отримав 2 монітори пацієнта PG S50, аналізатор електролітів Lab-Analyt – 910 Plus. Згодом планують ще передати апарат штучної вентиляції легень Skan Respiro Plus.

Як зазначив головний лікар фтизіопульмонологічного центру Вадим Рудик, отримане медобладнання є необхідне для лікування людей з COVID-19.

«Аналізатор допоможе визначати насиченість кисню і вуглекислого газу в наших пацієнтів. Крім того ми отримали 2 монітори – це апаратура, яка слідкує за усіма основними функціональними показниками людини: частота серцевих скорочень, тиск, дихання», - говорить Вадим Рудик.

До слова, у мед закладі є 12 ліжкомісць для лікування людей з COVID-19. Наразі, на лікуванні знаходяться 10 пацієнтів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі