У Тернополі водій іномарки скоїв ДТП та втік (Відео)

Опубліковано:
17 Липня, 2020

У Тернополі інспектори відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП розшукали водія, який протаранив чужу автівку та втік з місця пригоди. Зловмисником виявився 36-річний чоловік.

Потерпілий звернувся у поліцію та повідомив, що залишив свою автівку на вулиці Володимира Великого. Коли повернувся, то виявив на транспортному засобі механічні пошкодження. Патрульні прибули за вказаною адресою, склали схему ДТП, відібрали пояснення власника автівки та розпочали пошуки винуватця автопригоди.

“Завдяки професійним та оперативним діям, інспектори відділу розшуку та опрацювання матеріалі ДТП знайшли автомобіль Ford, який допустив наїзд на припаркований автомобіль заявника. Цю подію було зафіксовано на одну з камер спостереження нашого міста. Поліцейські встановили особу втікача”, – повідомили у Патрульній поліції Тернопільської області.

На 36-річного винуватця автопригоди поліціанти склали протоколи за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) КУпАП та за ст. 122-4 (Залишення місця вчинення ДТП) КУпАП.

Довідка: за статтею 122-4 КУпАП залишення водіями транспортних засобів, іншими учасниками дорожнього руху місця дорожньо-транспортної пригоди, до якої вони причетні, тягне за собою накладення штрафу в розмірі 255 гривень або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, або адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: