Хочемо працювати у звичному режимі! Тернопільські ресторатори оскаржуватимуть заборону в суді

Опубліковано:
17 Липня, 2020

У Тернополі підготували звернення рестораторів-підприємців до головного санітарного лікаря, Державної комісії ТЕБ і НС та Кабінету Міністрів України щодо роз’яснення постанови, яка передбачає заборону роботи закладів громадського харчування у період з 23.00 до 7.00 год. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Читайте також

«Після 23 години коронавірус більше поширюється? »: у Тернополі портестують ресторатори

Як зазначив представник об ‘єднання рестораторів Тернополя Тарас Ковальчук, обласна влада почула протестувальників.

«Ми домовилися підготувати звернення до Кабінету Міністрів України та компетентних органів про те, щоб послабити або чіткіше прописати формат цієї постанови. Водночас дану постанову підприємці оскаржуватимуть в суді. Також серед наших вимог — робота поліції повинна відбуватися не у каральному, а інформаційному форматі», — наголосив Тарас Ковальчук.

Зазначимо, що сьогодні, 17 липня, ресторатори вийшли на протест під стіни ОДА. Вони вимагали скасувати встановленні обмеження та дозволити закладам працювати у нічний час.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #заклади громадського харчування, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ресторатори, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: