«Після 23 години коронавірус більше поширюється? »: у Тернополі портестують ресторатори

Опубліковано:
17 Липня, 2020

У Тернополі сьогодні, 17 липня, ресторатори вийшли на акцію протесту. Представники 27 закладів громадського харчування вимагали під стінами ОДА зняти встановленні обмеження. Про це повідомляє Суспільне Тернопіль. 

Ресторатори проти, що заклади не можуть працювати після 23 години. Як зазначає представник об’єднання рестораторів Тернополя Тарас Ковальчук, від встановлених обмежень страждає бізнес. 

«Я не думаю, що після 23 години коронавірус більше поширюється. Цілий день тернополяни ходять по закладах, а після 23 години не можна», – додає Тарас Ковальчук. 

Нагадаємо, що 15 липня, роботу розважальних закладів, кафе, ресторанів та закладів культури з 23-ї до 7-ї години ранку заборонили. Таке рішення прийняли на засіданні регіональної комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #протест, #ресторатори, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: