ДТП на Тернопільщині: водій наїхав на пенсіонерку, здаючи назад

Опубліковано:
17 Липня, 2020

Дорожньо-транспортна пригода за участю пішохода трапилася 15 липня близько 13:00 години. Під колесами іномарки опинилася 83-річна жителька села Підлісся Бучацького району. На жінку наїхав водій автомобіля BMW, коли здавав назад. У момент аварії потерпіла переходила проїжджу частину дороги в недозволеному місці. 

“Жінку з підозрою на відкриту черепно-мозкову травму госпіталізували в реанімаційне відділення. У водія відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Даний факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно статті 286 частина 1 ККУ. Триває слідство”, – повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

За повідомленням поліції, за перше півріччя поліцейські Тернопільщини виявили 956 нетверезих водіїв. На дорогах області трапилися 1067 дорожньо-транспортних пригод. З них 218 – з потерпілими, в яких 27 людей загинули та 273 отримали травми. 175 вчинили водії, які сіли за кермо напідпитку. В результаті цих автопригод троє людей загинуло, тридцять двоє – зазнали травм.  Шістдесят вісім аварій трапилося за участю пішоходів та тринадцять за участі велосипедистів, 7 – зі смертельними наслідками.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: