Підприємець з Тернопільщини створив стихійне звалище решток тварин

Опубліковано:
16 Липня, 2020

Підприємець з Тернопільщини заплатить понад 37 тисяч гривень штрафу за створення несанкціонованого звалища продуктів тваринного походження.

Як повідомляє Держпродспоживслужба у Тернопільській області, поблизу м’ясопереробного підприємства було створене звалище побічних продуктів тваринного походження. За результатами перевірки був виданий припис щодо усунення порушень, а також протокол про порушення Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин». Підприємця притягнули до адміністративно-господарської відповідальності на суму 37 784 грн.

До слова, під час чергової інспекції фахівці не виявили правопорушень. Підприємство прибрало усі залишки побічних продуктів із земельної ділянки та уклало договір на утилізацію зі спеціалізованою філією ДП «Укрветсанзавод».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #звалище, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стихійне звалище, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: