Обіцяють забетонувати зливні труби, які забруднюють Тернопільський став

15.07.2020 09:13   Джерело: vybory.te.ua
Опубліковано : Новини Тернопілля

З метою унеможливлення потрапляння скидів підприємств із території, прилеглої до Тернопільського ставу,  днями планують забетонувати зливні труби, що виходять у водойму.

13 липня громадські активісти спільно із заступником міського голови Леонідом Бицюрою обстежили місця можливих скидів забруднюючих речовин у Тернопільське водосховище. Під час обстеження було вирішено забетонувати зливні труби.

“Тиждень тому ми спільно з громадськими активістами та журналістами інспектували Тернопільський став на предмет незаконних скидів з боку міста, –зазначив на своїй сторінці у соціальній мережі заступник міського голови Леонід Бицюра. – Небайдужі тернополяни звернулись до міської ради з тим, щоб унеможливити потрапляння скидів з боку одного з підприємств. Після перемовин і технічних консультацій, 13 липня ми обстежили місця, де за кілька днів відбудеться бетонування зливних труб, з метою унеможливлення потрапляння скидів з території, прилеглої до цього підприємств”.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: vybory.te.ua  

Коментарі