«Один із тернопільських закладів двічі порушував правила карантину»: правоохоронці продовжують складати адмінпротоколи

Опубліковано:
13 Липня, 2020

На Тернопільщині впродовж вихідних виявили 5 порушень правил карантину в закладах громадського харчування та в нічних клубах. 

Як зазначає старший інспектор відділу дільничних інспекторів УПД ГУНП в області Ярослав Дусановський, Кабінет міністрів України прийняв Постанову № 588 від 8 липня 2020 року, згідно з якою робота розважальних закладів та ресторанів заборонена з 23-ї до 7-ї години ранку. Правоохоронці провели роз’яснювальні роботи із керівниками та адміністраторами закладів, але не всі дослухалася.

Відтак, за результатами інспектування, будо виявлено п’ять порушень: одне у Бучацькому районі та чотири в Тернополі. Один із тернопільських закладів порушив двічі правила карантину — попри заборону 11 та 12 липня працював у нічний час. 

Правоохоронці припинили роботу ресторанів та нічних клубів у яких виявили порушення. Наразі вирішується питання про притягнення винних осіб до адмінвідповідальності.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #заклади громадського харчування, #карантин, #Коронпаірус, #Нічні клуби, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: