«Вирощував для голубів»: на Тернопільщині у чоловіка вилучили 265 рослин конопель та маку

10.07.2020 13:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У Гримайлові правоохоронці виявили посів маку та коноплі. Незаконним городництвом займався п'ятдесяти семирічний чоловік.

Як повідомляє поліція, мак та коноплі висотою понад два метри росли на городі, за хатою. За словами садівника, він вирощував урожай для підгодовування голубів, яких він розводить. Сам же чоловік наркотичних речовин не вживає.

Правоохоронці вилучили двісті шістдесят п'ять рослин конопель та маку. За незаконне городництво чоловікові загрожує позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

До слова, на Тернопільщині з 20 по 31 травня тривав підготовчий етап оперативно-профілактичної операції «МАК-2020», а з 1 червня розпочалася практична фаза яка триватиме до 26 вересня. За цей час правоохоронці зареєстрували 46 фактів незаконного вирощування коноплі та маку, а це 2235 рослин: 1970 маку та 265 коноплі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі