«Активісти матимуть постійну підтримку»: у Тернополі відкрили Центр розвитку громадської активності

Опубліковано:
10 Липня, 2020

У Тернополі відкрили Центр розвитку громадської активності, де активісти та неурядові організації матимуть можливість отримати допомогу 24/7. Заручитись підтримкою однодумців та обмінятись досвідом зможе активна молодь шістьох областей України: Тернопільської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Хмельницької та Чернівецької.

Відтак, в рамках проєкту будуть проводитися форуми, тренінги, для громадських активістів будуть надаватися консультації з правових питань, фінансового менеджменту, фандрейзингу та з питань написання проєктних заявок. Також, у центрі здійснюватимуть супровід з підготовки документів для реєстрації громадської організації та розвитку її інституційної спроможності.

«Ми відвоювали, спільними зусиллями, нормальні вагони потяга Тернопіль-Київ, підняли питання недобудованої бібліотеки та лижеролерної траси. Але найбільшим успіхом, на даному етапі, вважаю відкриття Командою Освітньо-аналітичний центр розвитку громад Центр розвитку громадської активності! Тепер активісти з Тернопільської, Львівської, Рівненської, Хмельницької, Чернівецької та Івано-Франківської областей матимуть постійну підтримку, консультації, навчання і форуми», – зазначає керівник ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» Максим Черкашин.

null

Уже 23-24 липня в Центрі громадської активності відбудеться перший форум «Громади: активісти ДЕ?» .

До слова, проєкт реалізовує громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки Європейського фонду за демократію.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Максим Черкашен, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Центр розвитку громадської активності
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: