Тернополян запрошують поділитись світлинами з тваринами та прийти на благодійну фотосесію

Опубліковано:
10 Липня, 2020

У світі існують багато днів, присвячених тваринам, як домашнім, так і безпритульним, а також диким. Їх мета привернути увагу до проблем тваринного світу планети Земля, який страждає від цивілізації людей та знайти взаємовигідні рішення. Зустрічі з тваринами, птахами, морськими ссавцями людина намагається залишити в пам’яті, зробивши  світлину з нею.

У США 11 липня відзначають День фотографування з тваринами. Тернопільські активісти соціальної ініціативи “Happy animals Тернопіль” запросили тернополян також поділитись своїми світлинами, на яких будуть як собаки, котики, так і птахи, корови, коні, черепахи, білочки тощо. Щоби зібрати такі світлини, створили подію “11 липня – День фотографування з тваринами!” та обіцяють зробити фотофільм зі всіма учасниками. Одним з сюрпризів події буде святкове фотографування з партнерами події родиною Ірини Солан-Осьмак, яка дружить з помаранськими шпіцами. На благодійну фотосесію прийдуть руденьки Дені, Прітті і Лара у супроводі їх господинь. Чекатимуть на бажаючих у суботу 11 липня з 9-00 ранку до 11-00 на “Єлісейських полях” над Тернопільським ставом. Усі світлини будуть опубліковані на сторінці “Happy animals Тернопіль“. Також чекатимуть і власників собак та котиків зі своїми улюбленцями, щоби зробити їм подарунок – професійну світлину. Фотографом події буде юна Анастасія Зазуляк – відома успішна фотографиня, вихованка Тернопільської станції юних техніків. Усіх чотирилапих учасників фотосесії пригостять смаколиками від громадської організації “Селіна”. Також власники отримають знижку 25% на виготовлення QR-паспорту собаці чи котику від “Аnimal.Id”.

Як долучитись до такого флешмобу розказує організаторка події Олена Мудра, керівниця соціальної ініціативи “Happy animals  Тернопіль”: “Чекаємо світлин учасників з хештегом #11_липня, які вони мають розмістити у мережі Фейсбук на своїх соціальних сторінках. Такі пости завжди дарують багато емоцій, розкривають невідомі грані людини. Ми вже традиційно разом з міською “Просвітою” готуємо сюрпризи за участь та пропозиції співпраці, адже попереду етап виготовлення соціальної реклами, яка буде інформувати містян про те, як нам можна цивілізовано співіснувати разом з собаками і котиками Тернопільської територіальної міської громади. Для того, щоби світлини побачило більше людей потрібно: 1. Додати світлину у свою стрічку з хештегом #11_липня або посиланням на нашу сторінку Happy Animals Тернопіль, або на подію “11 липня – День фотографування з тваринами”. Зробити посилання активним можна, якщо поставати на початку значок @. 2. Ми також приймаємо світлини на месенджер сторінки Happy Animals Тернопіль. Кожна тварина має свій характер, свої особливості поведінки, уподобання. Тварини — наші найближчі друзі і світлина з ними найчастіше приклад їх надзвичайної довіри до людини. Тварини живі, вільні дикі або домашні, навіть, безпритульні – у такий компанії ми отримаємо позитивні емоції і вчимося з повагою відноситись до тварин навколо нас, цінувати їх дружбу.”

Усі світлини події “11 липня – День фотографування з тваринами” можна побачити ТУТ.

null

 

null

 

null

 

null

 

null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тварини, #тернопіль, #тернопільські новини, #фотосесія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: