Діти постраждали від недбалої поведінки батьків. Тернопільський дитсадок № 6 закритий на карантин

Опубліковано:
9 Липня, 2020

Минулого тижня у п’ятьох дітей дитсадку № 6 підтвердили коронавірус. Встановили, що причина такого спалаху стало святкування іменин. Про це повідомили під час засідання міського штабу для боротьби з коронавірусом.

Як розповів лікар-епідеміолог, заступник директора обласного лабораторного центру Володимир Паничев, батьки організували святкуванні іменин, на які запросили кілька дітей з групи та з іншого дитсадка. В результаті чого, коронавірусом заразилася вся родина та вірус принесли до дитсадка № 6.

«Садок є закладом постраждав від недбалої поведінки батьків. Безвідповідальна поведінка в побуті та на окремих підприємствах є причиною того, що ситуація в області досі залишається складною», – зауважує Володимир Паничев.

До слова, станом на 8 липня на Тернопільщині лабораторно підтвердили 2153 випадки корона вірус, з них 31 – летальний та 1343 людей одужало.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитсадок, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: