У Тернополі Володимир Горячківський і Тетяна Ридліцька уже декілька років живуть в страху. Чоловіка переслідують, погрожують, а одного разу кривдник розпилив балончик йому в очі. Жінка стала свідком неодноразових нападів зловмисника. Про це повідомляє Тернопіль 1.

За п’ять років пара зібрала документи, фото та відеодокази того, що чоловік їх все-таки переслідує. Вони мають й записи телефонних розмов, смс-повідомлення із погрозами та вимаганням грошей.

Як зазначає пара, після того як кривдник розпилив газовий балончик в очі чоловіка, у Володимира погіршився зір. Вони подали в суд. Справу відкривали 3 рази, але правди вони так і не змогли домогтися.

З 2016 року ніхто не може дати ради з кривдником. Останній суд відбувся 12-го червня. Сам же переслідувач та його представник відмовляються коментувати справу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Володимир Горячківський, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #переслідування, #тернопіль, #тернопільські новини, #Тетяна Ридліцька
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: