Тернополяни просять міську раду дозволити молоді грати на вулицях міста на всіх музичних інструментах

Опубліковано:
9 Липня, 2020

«Дозволити молоді міста використовувати сучасну звуковідтворювальну апаратуру та усі музичні інструменти у спеціально-відведених для цього місцях м.Тернополя», – таку петицію у Тернопільській міській раді 6 липня 2020 року зареєстрував Роман Дуркот. У тексті петиції автор зазначає: 

«Тернопіль офіційно отримав статус «Молодіжна столиця України 2020. Проте, у нас діють жорсткі обмеження на проведення вуличних молодіжних заходів у відведених для цього місцях з використанням сучасної якісної звуковідтворювальної апаратури та певні обмеження по музичних інструментах, що були прийняті міськвиконкомом понад 10 років тому, що ,практично, унеможливлює популяризацію музичного,танцювального,поетичного та інших видів мистецтва серед молоді , а також дискредитує спроби мистецької частини громади через свої таланти популяризувати здоровий спосіб життя , християнські та сімейні цінності серед тернополян та гостей міста. Ми просимо переглянути обмеження по використанню звуковідтворювальної апаратури та будь-яких музичних інструментів у спеціально-відведених для цього місцях , зняти обмеження, що перешкоджають молоді міста виявляти творчі таланти та унеможливлюють практичну реалізацію національної творчості у рідному місті», – йдеться у петиції.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #музика, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петиція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: