«Сума збитків становить 50 мільйонів»: Тернопільщина отримає грошову допомогу на ліквідацію наслідків повені

08.07.2020 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

Тернопільщина отримає допомогу для ліквідації наслідків негоди. Гроші надійдуть уже найближчим часом. Про це повідомляє голова Тернопільської ОДА Володимир Труш.

Внаслідок проходження паводкової хвилі по річці Дністер постраждав 21 населений пункт у Монастириському, Бучацькому, Заліщицькому та Борщівському районах області. Зокрема, зазнали підтоплення 150 будівель, 179 колодязів та 944 га сільськогосподарських угідь. Згідно з висновками, які надала Експертна комісія ДСНС України з визначення рівнів та класів надзвичайних ситуацій, сума збитків становить 50 млн грн.

«Обстеження досі тривають і ця сума буде уточнена. Тернопільська облдержадміністрація направила усі необхідні документи для отримання допомоги. За словами Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, гроші надійдуть уже найближчим часом», – повідомляє  Володимир  Турш.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі