Всеукраїнська проща до Зарваниці відбудеться онлайн

Опубліковано:
8 Липня, 2020

Цьогорічна Всеукраїнська проща до Зарваниці через коронавірус відбудеться в онлайн-режимі. Про це повідомили у прес-службі Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ.

«На жаль, цього року з огляду на карантинні заходи, що були запроваджені урядом, Всеукраїнська проща не може відбутися. Проте ми можемо духовно єднатися у молитві і провести прощу в особливий спосіб – онлайн!», – йдеться у повідомленні.

Божественна Літургія у Маріїнському духовному центрі «Зарваниця» транслюватиметься наживо в неділю 19 липня, о 9.00 год. Віряни зможуть долучитися до спільної молитви на медіа ресурсах УГКЦ.

До слова, цьогоріч сповнюється 25-ліття Всеукраїнської прощі до Зарваниці, на якій Блаженніший Патріарх Мирослав-Іван Любачівський здійснив акт посвяти українського народу під покров Пресвятої Богородиці, як також 20-ліття Всеукраїнської прощі, під час якої відбулося освячення Собору Зарваницької Божої Матері, який тепер є Малою базилікою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #всеукраїнська проща, #зарваниця, #Маріїнський духовний центр, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #паломництво, #проща, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: