Тернопільський музичний коледж ім. Соломії Крушельницької перейменували

Опубліковано:
6 Липня, 2020

На сесії Тернопільської обласної ради, яка відбулася 6 липня, прийняли рішення перейменувати деякі навчальні заклади. Зокрема і Тернопільський музичний коледж ім. Соломії Крушельницької.

Відтепер Тернопільський музичний коледж ім. Соломії Крушельницької перейменований на Тернопільський мистецький фаховий коледж ім. Соломії Крушельницької. Депутати також затвердили статус цього навчального закладу в новій редакції.

«Це нова сторінка розвитку мого рідного навчального закладу, який я закінчила рівно 30 років назад. Пишаюся, що долучилася до творення його історії. Запевняю, що збережу і примножу усі традиції нашої alma mater!», – зазначає Лариса Римар.

null

До слова, на сесії обласної ради також перейменували Чортківський державний медичний коледж на Чортківський державний медичний фаховий коледж, Кременецький медичний коледж імені Арсена Річинського на Кременецький медичний фаховий коледж імені Арсена Річинського, Теребовлянський коледжу культури і мистецтв  на Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв, а Чортківський гуманітарно-педагогічний коледж імені Олександра Барвінського на Чортківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж імені Олександра Барвінського.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #Тернопільський музичний коледж ім. Соломії Крушельницької., #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: