Мешканці тернопільської багатоповерхівки перетворили двір на сміттєзвалище

06.07.2020 07:43   Джерело: Тернопільська липа
Опубліковано : Новини Тернопілля

Будівельні відходи та інший непотріб викидають жителі будинків на вулиці Лепкого, 6, 8, 14 та за іншими адресами поблизу контейнерних майданчиків, створюючи стихійні звалища під вікнами своїх ж будинків.

Майстер дільниці приватного підприємства “Благоустрій” Олена Будій розповіла:

Сьогодні вантажимо будівельні відходи у перелічених дворах на вулиці Легкого. Мешканці повинні знати, що така робота не входить до переліку обов’язків підприємства і забувають, що в правилах благоустрою міста Тернополя будівельне сміття повинні вивозити самі власники квартир, де проводяться ремонтні роботи.

На жаль, в багатоквартирних будинках складно вияснити, хто виніс сміття, щоб притягнути до відповідальності недобросовісних мешканців. Часто люди розуміють, що це є порушенням, тому відходи виносять вночі, щоб ніхто не бачив. Попри це просимо, щоб інші мешканці не соромилися зробити зауваження своїм недобросовісним сусідам.

Переконливо просимо мешканців дотримуватись правил благоустрою міста Тернополя та поважати працю прибиральників!, – просять у ПП “Благоустрій”.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська липа  

Коментарі