У Кременецькій лікарні відмовилися прийняти дитину, яка потребувала меддопомоги

05.07.2020 22:13   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Кременці дворічна дитина, потребувала медичної допомоги. Батьки звернулися до місцевого медзакладу, втім там лікувати малечу відмовилися.

Як відомо, з дитиною не було нічого серйозного, втім впоратися з проблемою без лікарської допомоги було неможливо.

Про інцидент у спільноті Типовий Кременець у Fаcebook пише Жменька Бестрицька‎. «Нещодавно з дитиною моєї подруги сталась невеличка пригода. Нічого страшного, але прийшлось викликати швидку до дитини, якій ще і трьох років немає. І виявилось, що Кременецька лікарня дітей не приймає, Збаразька відмовляється приймати людей з Кременця і відправляють в Тернопіль, де хочуть, аби їм "подякували" за те, що не викликають поліцію через, як здається лікарю, недостатній догляд за дитиною. У мене питання. Що взагалі відбувається? У нас же місто обласного значення, а таке враження, що ми не кращі якогось глухого села. У нас в лікарні мало відділень? Чи корпусів? Якщо не дай Боже комусь з моїх рідних потрібна буде допомога, то щоб не втрачати час, куди їхати? Не так то вже в нас багато тих важкохворих на вірус, щоб заради якоїсь фігні, з якою інколи самотужки не всім під силу виправити їхати в Тернопіль, по кілька годин чекати лікаря, який тобі погрожує і більше нічого не зробить, але ти йому "подякуй"», - йдеться у дописі.

У коментарях люди обурюються з такій ситуації:

Світлана Залізняк: В Кременці давно такий бардак, я два рази потрапляла туди з дитиною, другий раз закінчився самовільною втечею на Тернопіль, так як дитині з підвищенням ацетону поставили діагноз запалення підшлункової і назначили антибіотики...слів нема(((

Іра Зінкевич: Крик душі! Народ це вже потрібно щось робити тому,що зробили бізнес з пандемії,бо їм аби гроші,а на народ наплювати!

Олена Подолянчук: Тупікова ситуація, і немає кому поскаржитися,нікому ті українці непотрібні...


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі