Завдяки благодійникам перша операція позаду: теребовлянка Наталя Борисюк розповіла про самопочуття

05.07.2020 17:13   Джерело: Файне місто
Опубліковано : Новини Тернопілля

Наталя Борисюк з Теребовлі поділилася з журналістами “Файного міста” радісною новиною – 1 липня їй зробили першу операцію. Жінка, не стримуючи емоцій, дякує всім, хто долучився до збору коштів та допоміг їй на шляху боротьби за життя та здоров’я.

Зараз Наталя Борисюк перебуває у Києві. Їй лікуючий лікар – український пластичний хірург Ростислав Валіхновський. Як розповіла теребовлянка, перший етап операції пройшов успішно. Тривала вона 4 години. Приблизно через два місяці на неї очікує друга операція.

“Мене вже прооперували. Завдяки добрим людям, яким я щиро вдячна за те, що допомогли мені зібрати 11 тисяч євро. Це родичі, сусіди, друзі, знайомі, однокласники, теребовлянці, одногрупники та зовсім чужі люди по всій Україні і закордону, яких я ніколи не бачила. Ці люди прийшли мені на допомогу у такий важкий для нас усіх час. Саме завдяки вам усім і вашим щирим молитвам, з вірою у Бога, я змогла пройти перший складний етап операції. Нехай вас усіх і ваші сім’ї завжди Бог оберігає і міцного здоров’я посилає.

Зараз я почуваюся добре, я ні на що не скаржуся, я щаслива завдяки вам. Чекаю на подальше лікування і повернення додому“, – повідомила Наталя Борисюк.

За першу операцію жінка сплатила 10 тисяч євро. Попереду друга – приблизно через два місяці. У загальній кількості залишилось пройти ще 3 операції та реабілітація. Для того, аби лікування продовжилося, потрібно зібрати ще загалом 14 тисяч євро – це вартість тих операцій, які ще залишилися. Тож збір коштів продовжується.

Ще трошки і Наталя Борисюк завдяки вам, благодійники, повернеться додому здоровою та щасливою. Якщо маєте можливість допомогти – зробіть це.

Реквізити для допомоги:

Рахунок Приватбанку: 4149 4991 0554 6871

На ім’я Борисюк Наталія Романівна

Нагадаємо, 29 червня жителька Теребовлі Наталя Борисюк вирушила до столиці. У Києві на неї вже очікувала команда медиків, яка повертатиме жінці не лише красу, а й рятуватиме її життя від загрози. Перша операція – позаду. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Файне місто  

Коментарі