У Тернополі відкрили новий арештмайданчик на 70 автомобілів

05.07.2020 19:13   Джерело: ternopolis
Автор : Новини Тернопілля

Новий спеціальний майданчик для автомобілів 3 липня запрацював у Тернополі на вулиці Бережанській.

Загалом місць для зберігання вилучених автомобілів у Тернополі тепер два та один у Байківцях Тернопільського району, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Зі слів інспектора групи забезпечення роботи спеціальних майданчиків ГУНП в Тернопільській області Андрія Воробця, проблема нестачі місць для зберігання вилучених автомобілів актуальна вже давно. Майданчики, що у Байцківцях та по вулиці Галицькій в обласному центрі  вже давно заповнені, а транспортних засобів евакуйованих після скоєння дорожньо-транспортних пригод, вилучених в рамках кримінальних проваджень чи за адміністративні правопорушення не меншає, тому виникло питання про відкриття нового спеціального майданчика.

Відтак, сьогодні по вулиці Бережанській запрацював новий арештмайданчик на сімдесят автомобілів.

-Доправлятимуть сюди і ті автівки за участю яких були вчинені ДТП, і машини, евакуйовані, наприклад, за неправильне паркування, чи вилучені у водіїв, котрі керували транспортом у нетверезому стані, – каже Андрій Воробець. – Наразі завершується  обладнання арештмайданчика  за всіма технічними вимогами: тут уже проведене освітлення, найближчим часом будуть встановлені камери відеоспостереження, охорону об’єкта здійснюватимуть працівники поліції.

Контактні номери за якими можна дізнатися, де знаходиться ваш вилучений чи евакуйований автомобіль: (0352) 40-04-46, 098 350 67 00.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ternopolis  

Коментарі