На Тернопільщині побили 22-річного хлопця: він у реанімації

Опубліковано:
4 Липня, 2020

На Тернопільщині збирають гроші на лікування 22- річного Олега Штойка. В хлопця перелом щелепи зі зміщенням, важкі травми голови тощо. Він знаходиться у реанімації. Про це повідомляє «Файне місто».

Житель села Чернилівка Підволочиського району йшов з дівчиною в магазин. По дорозі їм зустрівся п’яний чоловік, який почав чіплятися до молодої пари. В результаті чого конфлікт переріс в бійку.

«Олега спіткала така біда, що на його дорозі зустрілася людина, котра по-звірячому познущалася з нього. Спричинила ряд травм і переломів, котрі потребують оперативно-хірургічного втручання, тривалого лікування і реабілітації. Півтора місяця як Олег втратив батька, котрий був онкохворим, потребував догляду та лікування. Також, мама Олега має поломану руку. Відповідно, у сім’ї ніхто не працює. Ми не розуміємо, чому саме таке випробування нам доводиться пережити, стараємося триматися, молитися і надіємося на одужання. Від Ваших незначних внесків залежить дуже багато. Мама буде вдячна за будь-яку фінансову допомогу», – написала Наталія Кара.

Як зазначила мати хлопця, коли вона побачила сина, то від страху не знала, що їй робити. З правої сторони в Олега тріснула щелепа, також чотири зуби запалися до середини, ніс перебитий. Дихає тільки однією ніздрею, іншою не може.

Оксана Штойко просить усіх не байдужих допомогти вилікувати її сина. Реквізити для допомоги: ПриватБанк номер карти: 5168742722428657

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Олег Штойко, #підволочиський район, #село Чернилівка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: