Негода завдала шкоди. У Заліщиках відновлюють місцевий пляж

Опубліковано:
4 Липня, 2020

У Заліщиках відновлюють місцевий пляж, який пошкодила негода. Комунальники проводять роботи по встановленню демонтованих перед паводком зон барбекю, а також вбиральні.

Як зазначають в Заліщицькій міській раді, літо – це час відпочинку на природі. Одним із таких місць є пляж «Тінистий», але після проливних дощів і паводка він був підтоплений. Для комфортного відпочинку мешканців та гостей міста комунальникам доведеться попрацювати над відновленням пляжу.

До слова, внаслідок проходження паводкової хвилі по річці Дністер постраждав 21 населений пункт у Монастириському, Бучацькому, Заліщицькому та Борщівському районах області. Зокрема, зазнали підтоплення 150 будівель в 7 населених пунктах, з них: 63 житлових, 87 господарських та обласний дитячо-комунальний санаторій в м. Заліщики. Також підтоплено 179 колодязів та 944 га сільськогосподарських угідь у 20 населених пунктах. З небезпечної зони 3-х населених пунктів Монастириського району та с. Устечко Заліщицького району відселено 184 особи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дністер, #Заліщики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #паводок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: