Тернопільська поліція сьогодні, 4 липня, відзначила 5 річницю від дня створення. З нагоди свята відбулося нагородження правоохоронців. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Під час урочистостей згадали хвилиною мовчання тих, хто загинув під час виконання службових обов’язків та до підніжжя пам’ятного знаку поклали квіти. Зокрема, за часів незалежності України у Тернополі втратили втратила шістьох правоохоронців.

«Сьогодні вдячний кожному поліцейському України, який несе службу з честю – чесно, захищаючи кожного громадянина нашої держави. Ви щодня виконуєте дуже важку, але необхідну роботу — захищаєте людей. Більшість з вас приєднались до Національної поліції після виконання завдань у зоні проведення ООС. І сьогодні ви продовжуєте захищати землю та людей», – наголосив Володимир Труш.

До слова, у 2015 році перші патрульні поліцейські склали присягу на вірність Україні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: