У центрі Тернополя нахабний водій на службовому авто приїхав на закупи і припаркувався просто посеред дороги (Фото)

04.07.2020 10:13   Джерело: Тернополяни
Автор : Новини Тернопілля

У Тернополі люди стали свідками ще одного нахабства зі сторони водія автомобіля. Останній припаркував службове авто на дорозі і відмовлявся їхати на спеціально відведене для цього місце, мотивуючи це тим, що він "не надовго". 

Про випадок, який трапився близько години тому на вул. Шептицького у соцмережі "Фейсбук" повідомив Микола Сивирин.

"По Шептицького лютий треш - чоловік вирішив закупи зробити в робочий час на службовому авто і «припаркувався» серед дороги. На пропозицію припаркуватися на відведеній парковці, сказав, що він ненадовго!!! В робочий час, на службовому авто, став де хотів, бо так захотів", - написав пан Микола та додав світлии на підтвердження своїх слів.

На фото - автівка "Рено" із символікою пропрезидентської програми медичної підпримки від Петра Порошенка. Інцидент мав місце на дорозі з інтенсивним рухом, неподалік ринку поряд із приміським автовокзалом. Очевидці радили викликати патрульних для з'ясування ситуації. Чим закінчилась історія наразі невідомо.

107097642_10222835729865738_3642232242286952105_o.jpg


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі