«Контінентал Фармерз Груп» розпочала збір ранніх зернових

03.07.2020 19:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

На полях «Контінентал Фармерз Груп» стартували жнива. Збір ранніх зернових в агрохолдингу розпочався із обмолоту озимого ячменю, на черзі  – озимі ріпак, пшениця, жито та яра пшениця. Всього під час першої хвилі збиральної кампанії в «Контінентал» планують зібрати врожай із загальної площі 102 тис. га. З них 23,2 тис. га становить озимий ячмінь, 33,8 тис. га – озимий ріпак, озима та яра пшениця, відповідно – 42,2 і 1,6 тис. га, а також із 1 тис. га аграрії зберуть озиме жито.

У Тернопільській області «Контінентал Фармерз Груп» збере ранні зернові із площі 37,4 тис. га. В тому числі, 8,6 тис. га озимого ячменю, 9,9 тис. га озимого ріпаку, 18,9 тис. га озимої та півсотні гектарів ярої пшениці.

null

Генеральний директор «Контінентал Фармерз Груп» Георг фон Нолкен так прокоментував цьогорічну збиральну кампанію: «Цей урожай для нас дуже важливий та показовий, тому що він – перший, який ми і сіяли, і збираємо в новому для себе форматі – як єдина об’єднана Компанія “Контінентал Фармерз Груп”. Жнива стартували відповідно до наших планів: на окремих кластерах погода дозволила комбайнам вийти в поле навіть на пару днів раніше. Тривалі зливи, які напередодні викликали деякі побоювання в аграріїв, для нас принесли більше позитиву, ніж негативу, адже вони сприятливо вплинули на ярі культури. А деякі локальні нюанси, викликані погодними умовами, вирішуються в робочому порядку і в масштабі Компанії ніяк не впливають на хід збирання».

null

Ефективній та злагодженій роботі під час жнив значно сприяють оновлення технічного парку Компанії, які протягом останніх двох років «Контінентал» здійснює завдяки своєму міжнародному інвестору SALIC. Зокрема, придбані минулоріч 26 нових комбайнів CLAAS LEXION 770 на напівгусеничному ходу TERRA TRAC відмінно показують себе на полях. Загалом протягом жнив Компанія планує задіяти близько семи з половиною сотень одиниць техніки: 93 власних та 50 найманих комбайнів, а також 600 одиниць вантажного автотранспорту для вивезення врожаю. Власні елеватори «Контінентал Фармерз Груп» повністю готові до приймання зерна нового врожаю.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі