Відома тернопільська блогерка Таня Пренткович розігрує машину на російських номерах

Опубліковано:
3 Липня, 2020

Відома тернопільська блогерка Таня Пренткович розігрує «Mercedes» на російських номерах або 1 мільйон рублів. Розіграш вона проводить спільно із російськими блогерами. Про це повідомляє інтернет-видання «Тернополяни».

Під постом блогерки уже 17, 5 тисяч коментарів і 145 тисяч лайків. Усі ці люди хочуть виграти нове авто. Проте, деякі засуджують вчинок тернопільської блогерки. За словами активісті, в Україні триває війна і співпрацювати з агресором є неповагою до загиблих воїнів.

«Бо спочатку вам ніби і ок, бо «та це ж просто розіграш», а потім не встигнете оговтатися як в голові сидітиме мавпа і горлатиме – «все не так однозначно!». Росія – це ворог. Підступний ворог, який щодня веде боротьбу за нашу свідомість — музикою, текстами, “топ” блогерами, фільмами. Ворог який веде бойові дії скрито. Бо … «це все палітіка, а ми просто хочемо споживати рос.контент. Споживай інформацію відповідально. І завжди думай про те, що в цю хвилину, коли ти лайкаєш pyssnяву діч в інсті — десь під Горлівкою, Спартаком або Новоазовськом українські військові ведуть бойові дії. Думай про те, що коли «та це ж просто рос.машина» в одній з реанемацій захисник України бореться за своє життя», — зазначає волонтерка Аліна Михайлова.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #агресор, #блогер, #війна, #машина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розіграш, #таня пренткович, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: