Завдяки послабленню карантину, відновленому авіасполученню та періоду відпусток знову сотні курортних романів спалахнуть у всіх куточках планети. Чим можуть закінчитися стосунки на відпочинку, і як безболісно повернутися в реальність, розповів ведучий “Кохання на виживання” (Новий канал) Олег Кензов.

Чоловічий VS жіночий погляд

Хлопці та дівчата по-різному сприймають курортний роман. Чоловіки просто розважаються і не шукають продовження. А ось дівчата бачать у ньому красиву казку з сумним кінцем. Здебільшого курортний роман закінчується на вокзалі або в аеропорту і не переростає у серйозні стосунки. Ті, для кого в результаті все ж пролунав Марш Мендельсона, швидше виняток, який підтверджує правило.

Роман без ілюзій

Хлопцям повернутися в реальне життя після інтрижки на курорті простіше, така їхня психологія. Жінкам це робити складніше, і краще выдпочатку не будувати планів на тривалі стосунки, щоб не обпектися. Сприймайте курортний роман, як якусь гру, яка зрештою закінчиться. Але важливо зуміти не загратися.

Змініть поведінку

Плюс флірту на відпочинку – це можливість побути в іншій ролі, приміряти якісь “маски”, які ви не дозволяєте в реальному житті. Суворий начальник може бути романтичним мачо, а сором’язлива дама – femme fatale.

Подякуйте

Вийти з курортного роману без розбитого серця допоможе подяка. Не треба сумувати і плакати через те, що все закінчилося, дякуйте за те, що це було.

Подружжя на курорті

Якщо ви маєте сім’ю, і у вас трапився курортний роман, по поверненню не порівнюйте другу половинку з вашим скороминущим захопленням. Легко бути прекрасним принцом і фатальною красунею протягом тижня без дітей і проблем, які супроводжують у побуті. А краще подружнім парам на відпочинок вирушати разом. Так не буде спокуси пофліртувати з он тим красунчиком або красунею. Розслаблена атмосфера може повернути колишню пристрасть і зміцнити стосунки. А ось курортний роман перетворить їх на справжнє “Кохання на виживання”, прем’єра якого – цієї осені на Новому каналі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відпочинок, #курорт, #порада, #роман
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

Найбільше читають: