Рятували життя інших, але не вберегли своє: відомі брати-лікарі з Тернопільщини померли від коронавірусу

Опубліковано:
2 Липня, 2020

Коронавірус став причиною смерті двох братів, відомих лікарів з Тернопільщини Олега та Івана Гайди. Вірус забрав їхні життя в різницю у два тижні. У четвер 18 червня помер Іван Гайда, а згодом, 20 червня, і його брат.

Як раніше повідомляв міський голова Львова Андрій Садовий, причиною смерті начальник Львівського військового госпіталю, 58- річного Івана Гайди стало ускладнення від COVID-19. Від цієї ж недуги відійшов у вічність завідувач хірургічного відділення філії №2 КНП «Консультативно-діагностично поліклініка» у Черкасах Олег Гайда.

«Олег Михайлович був госпіталізований до Черкаської обласної лікарні із діагнозом “коронавірус”, 30 червня через ускладнення від хвороби він помер. Висловлюємо співчуття рідним та близьким пана Олега. Це велика втрата не лише для родини, а й всієї медичної спільноти. Світла пам’ять…», — йдеться в повідомленні Черкаської ОДА.

Сьогодні, 2 липня, Олега Гайду поховали у селі Хутори на Черкащині. Його ж брата Івана – у рідному селі Бариш Бучацького району.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Іван Гайда, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Олег Гайда, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: