На Тернопільщині стабілізувалася ситуація із рівнем захворюваності на COVID-19

Опубліковано:
1 Липня, 2020

На Тернопільщині стабілізувалася ситуації із захворюваністю на коронавірус. Про це повідомила під час засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося 1 липня.

За словами Оксана Чайчук, на Тернопільщині можна не вводити жорсткіші карантинні обмеження. Адже рівень захворюваності відповідає допустимим критеріям.

«На сьогодні, за усіма чотирма критеріями, які прийняті Кабінетом міністрів України, Тернопільська область відповідає тій ситуації, коли можна не вводити жорсткіші карантинні міри, а навпаки – послаблювати деякі заходи. Враховуються такі показники, як динаміка зростання нових випадків, нижчий показник госпіталізації хворих, тестування хворих, тощо. На Тернопільщині значно вищий показник тестування, ніж в інших областях. Вважаємо, що ситуація із захворюваністю на COVID-19 у нашій області стабілізувалася», — розповідає Оксана Чайчук.

До слова, попри зниження кількості захворюваності людей закликають дотримуватися карантинних обмежень. Для того щоб зменшити скупчення людей у Тернополі рекомендували обмежити час роботи розважальним закладам та закладам громадського харчування до 22:00 години.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: