До кінця року у Чорткові облаштують скейт-парк. Про це повідомляють у Чортківській міській раді. Проект скейт-парку уже пройшов необхідні експертизи, зараз оголошено тендерний конкурс, щоб визначити хто виконуватиме підрядні роботи.

null

«Ще більше простору з’явиться для екологічного транспорту в Чорткові. З кожним роком в місті збільшується кількість молоді, яка катається на скейтбордах, роликах, самокатах і BMX велосипедах, виконуючи різні трюки. Як не дивно, навіть за відсутності будь-якої інфраструктури, молоді чортківчани активно опановують ці види спорту та проводять свій час з користю. Саме тому будівництво скейт-парку є надзвичайно необхідним та важливим. Такий простір стане безпечним місцем для проведення активного дозвілля в місті, альтернативою шкідливим звичкам, чудовим оновленням в парку ім. І. Франка. Кататися на новому майданчику можна буде на роликах, скейтах, трюкових самокатах та велосипедах. Для цього його обладнають спеціальним спорядженням та трамплінами», – розповідають у Чортківській міській раді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парк, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: