«Неодноразово прошу не смітити»: у Великих Гаях відпочивальники залишили після себе купи сміття

Опубліковано:
1 Липня, 2020

У селі Великі Гаї молодь замітила стадіон. Пусті пляшки, пакети —  усе це залишили на сидіння. Таку картину застав голова Великогаївської ОТГ Олег Кохман.

За його словами, він уже не раз звертався до мешканців громади не сміти у місцях масового відпочинку. Багато хто дослухався, але  залишаються і ті, яким байдуже на працю людей.

«Сьогодні 30.06.2020 року на стадіоні с Великі Гаї зустрів ось таку картину, тому ще раз звертаюся до молоді, особливо до тих хто залишив це сміття на стадіоні, до кінця дня поприбирайте за собою. Інакше нам прийдеться закрити стадіон для відвідувачів», — йдеться у повідомленні.

Також голова громади наголосив, що згідно із законом  ті, хто не досяг 18 років, не можуть з’являтися без дорослих у громадських місцях. За порушення закону встановлена адміністративна відповідальність.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #великі гаї, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олег кохман, #сміття, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: