Геніальний художник з Тернопільщини Іван Марчук — кавалер Ордену «За розвиток світового мистецтва»

Опубліковано:
30 Червня, 2020

Відомого художнику Івана Марчука нагородили орденом із дорогоцінних металів «За розвиток світового мистецтва». Відзнаку митцю вручили у День Конституції. Про це у соцмережі «Фейсбук» розповів голова правління громадської організації «Кращий Художник / The Best Artist», народний художник України Володимир Козюк.

За його словами Іван Марчук є геніальним митцем, який визнаний не лише державою, народом, а й іншими художниками. Адже орден отримують ті люди, яких пропонує суспільство та затверджується голосуванням журі. У випадку Івана Марчука голосування вперше було одностайним.

«Наша команда провела цей день по-особливому, ми не тільки побували на Тарасовій землі в Каневі, не тільки насолодилися викрутасами сонця на схилах Дніпра, а й виконали важливу, почесну місію від нашої міжнародної організації «Кращий художник» та вручили орден із дорогоцінних металів «За розвиток світового мистецтва» І ступеня з номером 001, Великому художнику сучасного світу, генію, що увійшов в ТОП-100 світу, Івану Степановичу Марчуку!», — зазначив Володимир Козюк.

Привітати Івана Марчука прибула делегація з усієї України. Кожен із гостей є другом неперевершеного митця Івана Марчука. Наостанок, делегація обговорила про необхідність створення музею народного художника України Марчука Івана Степановича.

«Щодо створення музею народного художника України Марчука Івана Степановича. Ви за? Тоді лайк і перепост! Художник має майбутнє, коли бачить поряд сильніших, кращих, бачить поряд Генія! Україна багата талантами, кожен заслуговує уваги та поваги, але вперед потрібно пропускати тих, хто вирвав своє серце, наче Данко, і несе його через чагарники буднів, щоб світлом його вказати шлях українцям, щоб у світлі його розквітла Україна!», — додає Володимир Козюк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #іван марчук, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: