Офіс – місце, де кожен з нас проводить більшу частину свого дня, тому важливо забезпечити комфортні умови для працівників. Це питання стає особливо актуальним в літній сезон, коли в умовах виснажливої спеки складно налаштувати себе на роботу. Щоб співробітники змогли працювати з колишньою силою, важливо створити відповідний мікроклімат. Вентилятори вже відійшли в минуле і в жодному разі не будуть так ефективні, як кондиціонери. Ці сучасні кліматичні конструкції здатні ефективно охолоджувати навіть великі приміщення.

Рекомендації для правильного вибору кондиціонера

null

Спліт-система – популярний варіант кліматичного обладнання, який ідеальний для невеликих кабінетів. Він передбачає наявність зовнішнього і внутрішнього блоків. Для офісів часто вибирають мульти-спліт конструкції, які оснащуються одним зовнішнім блоком і декількома внутрішніми. У свою чергу, така техніка ділиться на наступні типи:

– касетні – пристрої фіксуються за підвісною стелею, повітря розподіляється по всьому об’єкту рівномірно;

– канальні – мають прихований внутрішній блок, актуальні для великих офісів;

– колонні – монтуються, якщо немає можливості зафіксувати конструкцію на стелі або в стіні.

За типом монтажу обладнання буває віконним, настінним, стельовим і настінно-стельовим. Вибір залежить від особливостей конкретного приміщення. Якщо у вашому офісі немає можливості встановити кондиціонер, можна вибрати моноблочну модель. Вона не вимагає як такого монтажу і дозволяє при необхідності перенести її в інший кабінет. Широкий асортимент кондиціонерів представлений тут https://allo.ua/ru/products/kondicionery/. В інтернет-магазині Алло ви отримуєте можливість вибрати відповідну модель серед пропозицій від багатьох популярних брендів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вибір, #кондиціонер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #офіс, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: