Рейтинг найсексуальніших жіночих частин тіла на думку чоловіків

Опубліковано:
29 Червня, 2020

Сумно, але більшість жінок страждають від невпевненості в своєму тілі, оскільки не володіють точною інформацією про те, на що чоловіки насамперед звертають увагу.

Так, це правда — спочатку всі чоловіки вибирають собі партнерок, грунтуючись на поверхневій оцінці, в яку входить лише шкала зовнішньої привабливості. Але навіть у цій системі оцінювання є те, на що вони звертають першорядну увагу, а на що дивляться в самому кінці.

Історично склалося так, що вузька талія, широкі стегна, пухкі губи і блискуче волосся вказують нам на плідність жінки. Але в наш час з’явилася можливість більш детально дізнатися про всі етапи вивчення і оцінки, яким чоловіки піддають жінок при першому знайомстві. Загальновідомо, що чоловіків найбільше приваблюють груди, але після ряду досліджень виявилося, що не груддю єдиною можна залучити потенційного партнера. У наш рейтинг найсексуальніших частин тіла (з чоловічої точки зору) увійшли дивні і несподівані варіанти. Ознайомитися з ними ви можете трохи нижче.

10. Ноги

Навряд чи ноги будуть першим, що прийде вам на думку, якщо вас попросять перерахувати сексуальні частини тіла. Тим не менш, багато чоловіків готові нескінченно насолоджуватися видом жіночих ніжок, особливо якщо вони на підборах, а нігті пофарбовані в милий колір. Маленькі і тонкі щиколотки теж бажані. Така комбінація візуально робить жіночі ноги набагато менше чоловічих, що притягує особливу увагу протилежної статі.

9. Спина

Як не дивно, але спина, ймовірно, одна з найменш популярних частин тіла, які жінки назвали б сексуальними для чоловіків. Однак вони не праві, досить згадати, як часто з’являються оголені жіночі спини під час «гарячих» фотосесій, а сукні з вирізом на спині здатні закрутити голову не одному чоловікові. Тягнучись і вигинаючи спину, ви змусите спітніти майже всіх представників протилежної статі.

8. Живіт

Всім чоловікам подобаються підтягнуті жінки, і живіт – одна з тих частин тіла, які не слід запускати. Майже в кожному опитуванні жіночий живіт займав лідируючі позиції. За словами більшості опитаних, їм приємно бачити підтягнутий живіт, але не позбавлений округлостей, іншими словами, частка жіночності не зашкодить, тому не слід занадто захоплюватися сушінням тіла.

7. Волосся

Волосся часто служить символом, який відрізняє жінок від чоловіків, тому не дивно, що воно також вважається однією з найсексуальніших частин жіночого тіла. Хтось любить брюнеток, хтось – блондинок, але більшість, так чи інакше, приваблює довге м’яке волосся. Знаходяться, звичайно, екстремали, які воліють дам з короткою стрижкою, але це, скоріше, виняток, ніж правило.

6. Стегна

Немає нічого більш сексуального, ніж дівчина, яка погойдує стегнами, ніби говорячи: «Я знаю, як рухатися, щоб тобі знесло дах». За даними опитувань, чоловіки віддають перевагу жінкам з більш округлими стегнами. Так що не соромтеся, демонструйте принади своєї фігури і насолоджуйтеся результатами!

5. Усмішка

Насправді, усмішка – найпотужніша зброя! Мало хто здатний встояти перед чарівно усміхненою жінкою. Опитувані чоловіки заявили, що усмішка так діє на них тому що дає зрозуміти, що жінка поряд з ними щаслива, а як нам відомо, чоловіки люблять бути коханими.

4. Губи

Повні губи часто здатні привернути увагу чоловіків, але не варто дуже старатися з яскравими і темними тонами помади, які відвернуть увагу від інших важливих частин вашого обличчя.

3. Груди

Ось ми і дісталися до найбільш бажаних частин тіла. Глибоке декольте здатне змусити чоловіка розщедритися і витратити на частування дами трохи більше, ніж планувалося спочатку. Так вийшло, що більшість жінок, які володіють великими грудьми, люблять виставляти їх на загальний огляд, і навряд чи навколишні чоловіки скаржилися на це хоч колись. Але якщо природа не нагородила вас значним бюстом, не турбуйтеся і концентруйтеся на нашому номері-2.

2. Сідниці

Відмінні сідниці з лишком компенсують скромний розмір грудей. Найчастіше, це лише питання особистих уподобань чоловіків: багато хто надає перевагу велиим грудям, інші ж ласі на сідниці. За даними опитувань, тут переваги чоловіків настільки різноманітні, що будь-яка жінка може знайти собі партнера, який оцінить її форми по достоїнству.

1. Очі

Чоловіки люблять дивувати! На перше місце нашого списку, як не дивно, потрапили жіночі очі. За даними опитувань, незалежно від того, якими формами ви володієте, все може вирішити лише один сексуальний погляд.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #рейтинг, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: