Потужний смерч помітили сьогодні на автошляху Тернопіль-Хмельницький (Відео)

28.06.2020 23:13   Джерело: 0352.ua
Опубліковано : Новини Тернопілля

Впродовж червня в Україні, особливо на Заході, часто надходять повідомлення від очевидців, яким вдалося зафільмувати колись рідкісний для нас природній катаклізм — смерч. Доволі часто він зараз з'являється на Тернопільщині. 

Сьогодні, 28 червня, тернополянин Сергій Охват, який повертався додому із Хмельницького, поблизу Волочиська зміг зафіксувати на камеру гігантський смерч та надіслав це відео в редакцію сайту 0352.ua.

Водії зупиняли свої автомобілі, заворожено спостерігаючи за незвичним видовищем. Імовірно, на щастя, смерч утворився за межами населених пунктів, тож до руйнувань не призвів, але, судячи з того, наскільки часто ми спостерігаємо такі явища впродовж цього місяця, це може бути питанням часу . 

Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли про смерч у різних куточках Тернопільщини, зокрема, у Лановецькому та в Козівському районах. У селі Мар'янівка Тернопільського району смерч навіть зірвав дахи з господарських будівель.

Обережно, на відео присутня ненормативна лексика!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: 0352.ua  

Коментарі