Відремонтувати вулицю спортивну просять тернополяни

28.06.2020 09:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Відремонтувати вулицю спортивну просять тернополяни. Колективну петицію з таким змістом зареєстрував у Тернопільській міській раді Євген Мельник. У тексті петиції, зокрема, йдеться:

«Колективна петиція голів гаражних кооперативів м. Тернополя «Текстильник», «Кенотрон», «Промінь», «Автопромінь» та автостоянки №1 ТООВС «Автолюбитель» за дорученням більше ніж 4000 членів гаражних кооперативів Вулиця Спортивна - основна дорожня магістраль, якою доїзджають і ходять пішки до своїх гаражів більше 4000 членів п’яти гаражних кооперативів.

Ремонт дорожнього покриття вулиці не проводився з радянських часів.

Дорожнє покриття вулиці щебеневе і протягом останніх десяти років неодноразово ремонтувалося силами гаражних кооперативів за кошти їх членів.
Однак, відсутність належного водовідведення з дорожнього полотна та великий потік машин приводили до його руйнування за лічені місяці.

На сьогоднішній день дорожнє покриття повністю зруйноване: великі, багаточисельні вибоїни залиті водою.

Особливо проблематично дістатися до гаражів після сильних дощів. В районі «Автомийки» (сама найнижча ділянка дороги) збирається велика кількість води, так як система водовідведення не справляється, і утворюється калюжа, яку неможливо подолати ні машиною, ні пішки.

Просимо вишукати кошти і відремонтувати дорогу хоча б до осені», - пише автор.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі