Вдома краще. Команда «Орла і Решки» завітала до Тернопільщини

27.06.2020 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Відомий ведучий, режисер Євген Синельников, в рамках проєкту «Вдома краще» від «Орла і Решки», знову приїхав до Тернопільщини. Цього разу знімання тревел-шоу розпочались в історичному місті Теребовля.

Приїхавши відкривати туристичні міста України, ведучий побував у туристично-інформаційному центрі Теребовлі, звідки поїхав шукати нові дивовижні локації. Згодом, Євген Синельников побував у Бучачі, де відкрив для глядачів шоу «Арт-Двір».

«Сказати, що гості були вражені - нічого не сказати. Адже подібного Арт-двору в Україні практично не зустрінеш.

Знімальна група потрапила на репетицію ансамблю «Опус», а також допомогла облаштувати дворик новою цікавинкою», — повідомляють на офіційній сторінці Арт-Двір Бучач.

Нагадаємо, що минулого року знімальна група тревел-шоу побувала у Тернополі. Ведучий гуляв центром міста, спілкувався з місцевими жителями, інспектував громадський транспорт та відвідував кілька закладів громадського харчування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі