Тернопільських артилеристів нагородили напередодні Дня Конституції

Опубліковано:
27 Червня, 2020

До Дня Конституції у Тернополі відбулося нагородження військовослужбовців артилерійської бригади. Тридцять трьом армійцям вручили медалі та відзнаки, грамоти та подяки, а також цінні подарунки.

В нагороджені взяли участь очільники обласної та місцевої влади, духовенство, командування військової частини. Дійство розпочалося із хвилини на честь артилеристів бригади, які загинули під час виконання бойових завдань на Сході нашої держави.

«Захист суверенітету і територіальної цілісності України, її безпека є справою всього українського народу, всіх поколінь. Про це йдеться в Основному законі нашої держави, 24 річницю прийняття якого ми відзначатимемо 28 червня. Цю почесну місію виконуєте ви, солдати і офіцери 44 окремої артилерійської бригади, яка, без перебільшення, є одним із найбоєздатніших військових з’єднань Збройних Сил України. Ви демонстрували та демонструєте не лише високу силу духу, патріотизм та професіоналізм, але і вірність Присязі та готовність служити Україні», – зазначив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш.

Згодом, біля стели пам’яті, яка знаходиться у військовій частині, священнослужителі провели молебень.

До слова, на п’ятий рік після проголошення Незалежності України, 28 червня 1996 року, було прийнято Конституцію. Обранці працювали усю ніч з 27 на 28 червня, щоб ухвалити документ. Під час голосування «ЗА» висловилися 315 парламентарів.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #44 окрема артилерійська бригада, #день конституції, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: