В одній із громад Тернопільщини посилили карантинні обмеження

Опубліковано:
26 Червня, 2020

У Вишнівецькій ОТГ, через збільшення кількості хворих на коронавірус, вирішили припинити адаптивний карантин. Таке рішення прийняв виконавчий комітет Вишнівецької селищної ради.

Відтак, на території громади тимчасово зупинена робота закладів громадського харчування, фітнес-центрів, тренажерних залів, діяльність закладів культури з приймання відвідувачів, проведення профілактичних медоглядів. Релігійні заходи здійснюватимуться за умови контролю релігійною організацією за дотриманням фізичної дистанції між учасниками не менше ніж 1,5 метри та перебування не більше ніж 1 особи на 10 квадратних метрах площі будівлі. Також, у зв’язку недотримання протиепідеміологічних вимог, припинено роботу молочного павільйону агропродовольчого ринку в смт Вишнівець. Такі обмеження будуть діяти до покращення епідемічної ситуації.

Зазначимо, що станом на 26 червня на Тернопільщині лабораторно підтверджено 1857 випадків коронавірус, з них 27 летальних та 109 людей одужало.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вишнівець, #Вишнівецька ОТГ, #карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: