На Тернопільщині 3 поліцейських, які побили тернополянина, постануть перед судом

Опубліковано:
26 Червня, 2020

За процесуального керівництва прокуратури Тернопільської області слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 2 ст. 365 КК України щодо трьох працівників поліції.

За версією слідства, наприкінці вересня 2019 року працівники поліції прибули на виклик до одного з ресторанів м. Тернополя для перевірки повідомлення про побиття громадянина.

На місці події правоохоронці, без будь-яких на те підстав, застосували до заявника спецзасіб кайданки, після чого нанесли йому численні удари руками і ногами по тілу, спричинивши потерпілому фізичний біль та тілесні ушкодження. 

На даний час усі обвинувачені відсторонені від своїх посад.

Розслідування триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: