Волонтерці з Тернополя необхідна знову допомога на другу складну операцію на мозку

Опубліковано:
25 Червня, 2020

Як вже повідомлялось цього року 15.03 і 23.03, волонтерка з Тернополя Галина Старковська зазнала травми голови та їй була проведена перша складна операція у Львові. Тепер має бути друга не менш складна операція у тій же лікарні.

Перша операція – емболізація аневризми правої СМА та ПСпА була проведена жінці в нейрохірургічному відділенні Львівської лікарні швидкої медичної допомоги мікроспіральним методом. Вже на наступному тижні львівські лікарі планують пані Галині провести другу операцію на аневризму лівої внутрішньої сонної артерії. Такі операції складні і потребують значних коштів, яких родині волонтерки не вистарчає. Тому звертаємось до всіх небайдужих людей України, щоб допомогли патріотці у скрутну хвилину хто на скільки зможе. До речі, два її сини пройшли  війну на Сході України з москалями. Сама вона, як волонтерка, бувала багато разів з благодійною місією на самій передовій, допомогла не одному вояку-захиснику Вітчизни, а тепер також потребує допомоги.

Прохання кошти перераховувати на картку «Приват банку» пані Галини за номером: 4149

4393  1818  6776. Для додаткової інформації вона надає свій номер – 0972898432 та свого сина Володимира(який був постійно з мамою під час першої операції) – 0988999650.

Примітка: Якщо кошти пересилаються з інших банків, то прізвище отримувача може не відображатися, тому й дані номера телефонів для підтвердження.

Віктор Аверкієв, Любов Солтис (голова МБФ «Чесна Україна») та волонтери Теребовлянщини й Тернопільщини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Старковська, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: