ЗНО-2020: як тернопільські абітурієнти складали перший іспит

Опубліковано:
25 Червня, 2020

В Україні сьогодні, 25 червня, стартувала онсвона сесія ЗНО. На перший іспит зовнішнього незалежного оцінювання з математики у Тернополі з’явилос 1677 абітурієнтів із 1857 зареєстрованих. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає начальник управління освіти і науки Ольги Похиляк, перед початком іспиту всі учасники ЗНО пройшли температурний скринінг та були допущені здачі ЗНО. Учням також видавали додаткові захисні маски, які після двох годин перебування в приміщенні потрібно було змінити.

Самі ж пункти тестування обладнали дезінфекторами та спеціальними урнами для утилізації засобів індивідуального захисту. Під час екзамену учасники дотримувалися в аудиторіях відповідної дистанції.

До слова, напередодні всім педагогам, які беруть участь в ЗНО, перевірили на коронавірус. У п’ятьох викладачів аналіз показав позитивний результат.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ЗНО 2020, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: