На Тернопільщині мобільна група проводить рейди закладами торгівлі

Опубліковано:
24 Червня, 2020

У Тернопільському районі сьогодні, 24 червня, мобільна група провела рейди. Інспектори побували у закладах торгівлі та громадського харчування, салонах краси й спортивних залах.

Як повідомляє Держпродспоживслужба, в районах області працює 17 мобільних груп, ще 7 – у Тернополі. Інспектори проводили роз’яснювальні роботи з підприємцями щодо дотримання протиепідеміологічних вимог. Також, фахівці вказували на виявленні недоліки.

Такі роз’яснювальні рейди на території області триватимуть до кінця тижня. Після завершення інформаційної кампанії інспектори розпочнуть штрафувати підприємців, які не дотримуватимуться вимог.

До слова, станом на 24 червня На Тернопільщині підтвердили 1786 випадків корона вірусу, з них 27 — летальні та 1097 людей одужало.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #заклади громадськогохарчування, #коронавіурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #салони краси, #спортивні зали, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: