«Справа ніякого відношення до Тернопільщини не має»: прокурор прокоментував вчорашні події

Опубліковано:
24 Червня, 2020

У Тернополі вчора на Збаразькому кільці чоловік намагався скоїти самогубство. Він виліз на рекламний щит, облив себе бензином та прив’язав до флагштока прапора. Чоловіка приїхав знімати керівник прокуратури Тернопільської області Петро Бойко.

Як коментує подію Петро Бойко, вчора йому надійшло повідомлення про випадок, який приверну увагу громадськості. Задля координації дій всіх правоохоронців він прибув на місце події. Побачивши, що події набираються загрозливих обертів, прокурор звернувся до чоловіка з проханням поспілкуватися.

«Я довідався про те, що чоловік виявився потерпілим одного з кримінальних проваджень, за яким здійснюється слідство. Мова йде про фермера, який, згідно з його заявами, зазнав посягань від іншого суб’єкта господарської діяльності.  Події відбувалися на території Хмельницької області у 2014 році, тому ніякого відношення до Тернопільщини вона не має. Саме ж кримінальне провадження було скероване слідчим управлінням до Тернопільської області, де воно і здійснюється», — розповідає керівник прокуратури Тернопільської області Петро Бойко.

Після того як чоловіка спустили з рекламного щита з ним продовжили розмову. Згодом чоловік сів у машину та поїхав додому.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #збаразьке кільце, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прокурор, #самогубство, #тернопіль, #тернопільські новини, #фермер
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: